Akumulator 7Ah/12V

  • Br.proizvoda: 772
1.760 rsd

Akumulator 12V/7Ah.
Dimenzije: 151mm*65mm*93,5mm
(99mm sa klemama)
Težina: 0,55kg

Akumulator 7Ah/12V Komentari kupaca

Možete dodati komentar.

Dajte ocenu Dajte ocenu
Dostava

Uslovi isporuke

           Potvrda narudžbine i isporuke


Kada je narudžbina uspešno postavljena, dobićete potvrdu e-poštom, koja će sadržati broj narudžbine i način isporuke. Uverite se da je adresa za isporuku tačna jer ne možemo da preusmerimo robu kada je na putu do vas. Obrada i otprema narudžbi mogu potrajati do 2 radna dana. Kada se Vaša narudžbina pripremi za otpremu, dobićete e-poruku sa potvrdom i informacijama za praćenje, ako je primenljivo.

           Gde šaljemo
Na teritoriji republike Srbije isporuku možete očekivati u roku od 2 radna dana.
           Troškovi isporuke

Republika Srbija
   Besplatna isporuka putem kurirske službe City Express za sve pošiljke čija vrednost prelazi 10.000RSD.
   Za pošiljke čija je vrednost ispod 10.000RSD, troškovi dostave se određuju po cenovniku kurirske službe koja vrši dostavu.

Sva roba se šalje na odgovornost kupca i ne odgovaramo za nastala оštećenja iste u transportu.

           Politika povratka
Povraćaj predmeta koji ispunjavaju uslove se prihvata u roku od 14 dana od datuma narudžbine. Predmeti se moraju vratiti u originalnom pakovanju. Da biste vratili predmet, kontaktirajte office@htshop.rs.

           Kasni povratak
Bilo koji predmet vraćen nakon 14 dana od datuma narudžbine ne ispunjava uslove za povrat.

           Primanje povrata
Povrat novca biće izvršen nakon što primimo vaše vraćene stvari. Predmeti oštećeni kada ih primimo ne ispunjavaju uslove za povrat. Povrat ne uključuje troškove isporuke. Povrat novca biće dodijeljen originalnom načinu plaćanja koji se koristi za originalnu transakciju. Imajte na umu da vaša banka može izvršiti povrat novca po kreditnoj kartici do 10 radnih dana, u zavisnosti od vremena obrade.

Plaćanje

SIGURNA INTERNET KUPOVINA

1. Plaćanje preko računa prilikom Internet kupovine
Svoju narudžbu možete platiti direktnom uplatom na naš račun. Narudžbenicu sa uputstvima za uplatu izabranih proizvoda dobićete na e-mail koji ste uneli prilikom registracije. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci na teritoriji Srbije, ili putem interneta ako imate internet pristup svom računu (web banking).
Ukoliko plaćate vršite van republike Srbije, konaktirajte nas putem email-a office@linknet.rs kako bismo Vam dostavili instrukcije za plaćanje.

2. Plaćanje pouzećem (plaćanje prilikom isporuke robe)
Kod plaćanja pouzećem, naručenu robu plaćate gotovinom prilikom isporuke (moguće je samo za narudžbine unutar republike Srbije).

Kupci koji su kupili ovaj proizvod kupili su i sledeće proizvode: