USLOVI KORIŠĆENJA

Linknet ITS d.o.o. se obavezuje na privatnost Vaših ličnih podataka koji će biti korišćeni isključivo u svrhe kupovine na našem web sajtu.

Prilikom pregleda proizvoda primetićete da pored svakog posebno postoji dugme „kupi“. Kada kliknte to dugme bićete obavešteni da se proizvod nalazi u Vašoj korpi. Moguće je više puta dodati isti proizvod u korpu.
U svakom trenutku omogućen Vam je pregled svih proizvoda koje želite da kupite. Jednostavnim klikom na ikonicu korpe u gornjem desnom uglu sajta otvarate stranicu na kojoj su prikazani svi proizvodi spremni za kupovinu. Veoma lako možete obrisati proizvode iz korpe ili povećati/smanjiti broj željenih proizvoda.

Kada ste spremni da izvršite kupovinu potrebno je samo da na stranici korpa kliknete dugme „Plaćanje“. Nakon toga pratite dalje korake. Kako biste lakše obavljali kupovinu na našem web sajtu, predlažemo da se registrujete. Obavezujemo se na privatnost Vaših ličnih podataka koji će biti korišćeni isključivo u svrhe kupovine na našem web sajtu. Ukoliko ste se predomislili u vezi kupovine i želite nešto da promenite, jednostavno se možete vratiti na stranicu korpa. Posle odabira proizvoda, birate način dostave, plaćanja, poveravate da li ste ispravno uneli svoje podatke i potvrđujete kupovinu. Na taj način je Vaša narudžbina kompletirana i možete da očekujete u roku od 2 radna dana potvrdu na Vaš email.

Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. Ne garantujemo da su sve informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Trenutnu raspoloživost možete proveriti besplatnim pozivom Call Centra na 0114239750  ili slanjem upita na e-mail office@linknet.rs.

* Izražene cene sa popustom za gotovinska plaćanja na našem sajtu važe isključivo za online poručivanje.