Dostava i povraćaj

Uslovi isporuke

Potvrda narudžbine i isporuke

Kada je narudžbina uspešno postavljena, dobićete potvrdu e-poštom, koja će sadržati broj narudžbine i način isporuke. Uverite se da je adresa za isporuku tačna jer ne možemo da preusmerimo robu kada je na putu do vas. Obrada i otprema narudžbi mogu potrajati do 2 radna dana. Kada se Vaša narudžbina pripremi za otpremu, dobićete e-poruku sa potvrdom i informacijama za praćenje, ako je primenljivo.

Gde šaljemo
Isporuka se vrši samo na teritoriji Republike Srbije.
Isporuku možete očekivati u roku od 2 radna dana.

Troškovi isporuke
Troškove dostave snosi kupac po cenovniku City Express kurirske službe koja vrši dostavu.

Sva roba se šalje na odgovornost kupca i ne odgovaramo za nastala оštećenja iste u transportu.

Politika povratka
Povraćaj predmeta koji ispunjavaju uslove se prihvata u roku od 14 dana od datuma narudžbine. Predmeti se moraju vratiti u originalnom pakovanju. Da biste vratili predmet, kontaktirajte [email protected].

Kasni povratak
Bilo koji predmet vraćen nakon 14 dana od datuma narudžbine ne ispunjava uslove za povrat.

Primanje povrata
Povrat novca biće izvršen nakon što primimo vaše vraćene stvari. Predmeti oštećeni kada ih primimo ne ispunjavaju uslove za povrat. Povrat ne uključuje troškove isporuke. Povrat novca biće dodijeljen originalnom načinu plaćanja koji se koristi za originalnu transakciju. Imajte na umu da vaša banka može izvršiti povrat novca po kreditnoj kartici do 10 radnih dana, u zavisnosti od vremena obrade.